Thursday, April 16, 2009

Queen Bee on the phone

Top - Bloop, Skirt - Bloop, Belt - Panini

Ada yang suka nanya kenapa barang gue banyak yang dari distro...and I say..why not? Buatan anak muda Indonesia, and harganya sangat reasonable dengan kualitas yang juga bagus :)

♥,
QB

15 comments:

Atika Mulyawati said...

i agree with you :)

cute skirt anyway :)

Putri Erdisa said...

waa.. i love your top! itu beli di distro juga? :D

Vina Sagita said...

beltnya lucuuuu

GRICIA said...

loh..gk skul QB?beltny lucu euy..

• rOozu • said...

aku suka belt kamo~!

munie said...

hye.can i link u? :)

mazidah said...

Hye Queen Bee...
Love ur style...soo chic
Btw,Can I link ur blog to mine???

mich said...

hey b,
yeah sometimes distro is much more worth 2 buy. btw, mind asking how much do u pay for that b&w skirt?

ViNa said...

hmm..great opinion..tapi kadang harga distro juga masih ada yg tergolong gak murah juga

ATIFAH said...

hye.
i like your header.
u guna apa nak edit semua nih??

c.h.e.e.l.a.s.t.a.r said...

topnya lucuu..
iyya emang reasonable harganya..
tapi untung2an y..
yang Tika pilih bagus2.. hehe..
u have a great taste!

Ordinary Diary said...

hi tika... maw tanya dunkk.. gw pernah liat lo lagi macbook'an pake dove case warna pink.. uhh gw pengen bgt tapi cari yg warna merah..lo beli dimana waktu itu?

about distro.. sbnrnya..ga perlu mahal or branded utk fashin yg penting gimana cara kita pinter2 cari yg pas utk dipake dan cocok, ya kann..?!

Key said...

you look like a happy person...
hope you are! :)

claudya said...

omg ! u r such a smart (and stylish of course) girl ! i never feel this proud to be an Indonesian girl ! keep on blogging to show the world that Indonesian young generation aren't just ordinary ! QB rocks ! linked u alr !

Ratie said...

Hai QB (or should I called Tika as well? ;P)! Gw suka baca blog lo even tho u used QB as ur character here. But I believe that some of the real Tika is also QB. That's why I wanna say that I'm proud Indonesia has a girl like you! Smart, know your passion, modest - not like any other celebrity who spend 10 million on a dress. Haha.. I like the way you mix ITC's or distro's stuff with some branded shoes or bags. Fashion ga harus mahal kan? Hehehe.. Well, keep up your good works darling! And together let's make a change for a better world! YEAY!!! Good luck for the movie-nya juga ya! ;D